logo

plovdivclubs.com

Ревю на Радостина Чилингирова в Mojito na 18.02
Ревю на Радостина Чилингирова в Mojito na 18.02

Ревю на Радостина Чилингирова в Mojito na 18.02

публикувана на 14.02.2012 05:00

 

 

Пловдив започва да прилича все повече и повече на град, който е културен център не само на територията на България, а и на Балканите. Едни от виновниците за това раздвижване са бар Mojito. С цветната си обстановка те се превърнаха в сцена и поле за изява на млади таланти, които до момента нямаха къде да покажат талантите си.

 

В събота (18.02.12) наш екип ще стане свидетел на арт презентацията на младата и надеждна дизайнерка Радостина Чилингирова. Артистката ще представи колекция от нестандартни облекла, които сама е изготвила, а тоалетите и ще бъдат дефилирани от красиви момичета, част от които модели на Визаж. Това че представянето е дебют за Радостина ни говори, че можем да очакваме много труд и усилия от страна на младата дизайнерка и разбира се пъстър поглед над световната мода. Отдадената на модния свят, Радостина е подготвила абсолютно разнообразие в представянето си от шантави арт рокли до нажежени и оскъдно покриващи тялото тоалети.

 

Освен красиви момичета дефилиращи в нестандартни рокли и бельо за доброто настроение и ритъм ще се погрижи пловдивското рап трио Central side. Момчетата освен, че са много чаровни, умеят и да рапират, което пък несъмнено ще ви накара да танцувате и да се забавлявате в цветовете на света.

 

Изобщо събота вечер в Mojito с малко въображение ще се пренесем на ревю от порядъка на Victoria’s Secret и рап изпълнение доближаващо се до партитата на P Diddy. Екип на plovdivclubs несъмнено ще присъства и ще документира артистичната вечер за тези от вас, които ще я пропуснат.

 

Очаквайте много снимки!

 

 


Седмична програма