logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте
Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

публикувана на 25.11.2013 04:21

 

Вторник вечер в клуб Мохито е време за най-романтичната и музикална „ВЕЧЕР НА СВЕЩИ с NONAME”.  NONAME ще представят на вашето внимание любимите БГ хитове в едно уникално изпълнение на китара, пиано, ударни и вокал за една още по-красива вторник вечер.

 

Четвъртък в клуб Мохито ще имате уникалната възможност да се насладите на един уникален аудио-визуален проект. Главно действащо лице отново ще бъде легендата SKILL. Уникална музика и невероятни визии ще превърнат вечерта в една невероятна есенна емоция, докато вие отпивате от любимото си питие в приятна компания и се наслаждавате на „Проект „Есен-ция” & NEW AFRO BEAT Session!

 

Най-лудото "черно” парти на Пловдив отново е в клуб Мохито този петък! Специалния ни гост на заведението ще бъде DJ BO със  най-яките R’n’B и хип хоп хитове!

 

Съботната вечер се маскирайте като любимата си звезда или като любимия си герой и елате в Мохито на един истински Маскен бал, на който ще скрием лицата си и няма да се издаваме кои сме до края на вечерта! А после? После ще оставим всичко в ръцете на емоциите и страстите!

 

 

Седмична програма