logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте
Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

публикувана на 16.12.2013 12:20

 

Този вторник момчетата от NONAME ще представят на вашето внимание любимите поп и рок хитове в едно уникално изпълнение на акустична китара, пиано, ударни и вокал.


Коледни празници вече са съвсем на близо и  бар Мохито са решили да ви подготвят подобаващо за тях. Какво е Коледата без Коледния базар, от които да зарадваме с красиво подаръче цвоите близки и приятели?! Тази сряда Мохито ви очаква с голям Коледен базар. Тази година не пропускайте да зарадвате хората до вас с уникалните бижута от икючително качествени материали, ръчно изработени с много любов и внимание от JADEI JEWELLRY и шарения Коледен базар в Мохито.



Специална  селекция от яки хип хоп и R’n’B хитове, подплатена с уникално парти настроение в яка компания и DJ Groovy зад пулта – най-черното изкушение този петък!



На 21-ви/ събота/ ви очаква  RHYTHM & BLUES ACOUSTIC LIVE вечер, в която ще се потопим в атмосферата на истинските тежкарски американски клубове.А малко по-късно на сцената в клуб Мохито ще се качат и специалните  гости на заведението - талантливите музиканти Атанас Георгиев - N.A.S.O, Мартин Сираков - MARTEEN и Владислав “DAZE” Колев, които ще превърнат вечерта в истинско музикално изкушение с невероятните звуци на акустични китари, пиано и вокали, които ви накарат да мечтаете за непознати удоволствия...

 

 


Седмична програма