logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте
Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

публикувана на 06.01.2014 10:47


Най-романтичната и музикална вечер в града под тепетата е вече традиция за клуб Мохито... ако до сега не сте ходили, значи вие сте пропуснали много.... Заслужава си да отидете  и да се насладите... Не пропускайте този вторник - уникална комбинация от красива чил аут музика в акомпанимент на китара и тромпет!


В четвъртък  непропускай да минеш през Мохито за по питие и да се насладиш на любимите стари рап, соул, фънк, реге, хип хоп и R’n’B парчета. Очаква ви една нощ с Old school ритми.

 

В петък T-WET ще бъде специален гост на уникалната BLACK FRIDAY вечер в клуб Мохито, определено най-взривоопасната „черна” вечер в града под тепетата с най-яките хип хоп и R’n’B хитове от световната и родна сцена, миксирани по един неповторим начин специално за вас.

 

 В събота... макар и студена .... ние прелитаме до горещите бразилски плажове за една повече от уникална парти вечер!Красиви бразилски дами, бразилски питиета и коктейли, много страсти и емоции – малка част от това, което са ни подготвили  от Mojito bar за горещата съботната парти вечер.




Седмична програма