logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте
Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

Тази седмица в най-шарения клуб очаквайте

публикувана на 20.01.2014 12:38


Вторник вечер – най-романтичната и музикантаска вечер в града под тепетата е вече традиция за клуб Мохито. Заповядайте и се насладете на изпълненията на двамата музиканти- Дани Димитров и Георги Зайков. Не пропускайте  любимите поп и рок парчета в акомпанимент на двете акустични китари на момчетата от NONAME!


В четвъртък, вечерта в заведението ще бъде посветена на хубата музика и любимите хитове от близкото минало и сега. Една уникална вечер, посветена на любимата поп икона MADONNA и нейните уникални парчета и кавъри.

 
В петък отново е време за любимите R’n’B и хип хоп хитове. Black Friday ще бъде още по-горещ и взривоопасен от всякога, защото зад пулта ще застане DJ FAIL, който е подготвил един уникален микс от най-яките хип хоп парчета от преди и сега.


Съботната вечер можете да прекарате отново в клуб Мохито с любимите парчета от 90-те, тежки питиета и женски вокали – едно наистина неустоимо парти предизвикателство. Female Voices Of The Night with Compact Voices – вечерта, в която ще ви потопи отново в R’n’B, поп и соул музиката, а момичетата от Compact Voices ще направят изживяването наистина уникално с техните неустоими вокали на любимите парчета.


А вие се приготете за як купон до зори..



Седмична програма