logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Mojito bar ни очаква
Тази седмица в Mojito bar ни очаква

Тази седмица в Mojito bar ни очаква

публикувана на 27.01.2014 10:07

 

Mojito bar  традиционно стратират романтично седмицата с група NO name и На свещи! Не пропускай този вторник да се насладиш на уникалната комбинация от акустична китара, пиано, ударни и вокал на живо, които ще изпълнят любимите поп и рок парчета и ще ни накарат да мечтаем.

 

На 30-ти ви очаква Rhythm and Blues night или иначе казано красиви дами  в дълги черни рокли и джентълмени с ризи и бомбета. Тежък аромат на бърбън и много, много стари Rhythm & Blues парчета!  Една вечер, в която ще се пренесем в истнските тежкарски америскански клубове и ще се отдадем на уникално красивата емоция от невероятната стара „черна” музика.

 

В последния ден от януари не пропускайте да бъдете в Мохито, защото е време за най-якото „черно” парти, което ще разтърси Пловдив по един повече от уникален начин. Петък вечер, клуб Мохито, зад пулта ще застане „Краля на микса” DJ GEORGE, който е подготвил един върховен микс от най-яките хип хоп и R’n’B парчета, за една парти нощ без никакви органичения, която със сигурност ще продължи до зори.

 


Седмична програма