logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Мохито
Тази седмица в Мохито

Тази седмица в Мохито

публикувана на 03.02.2014 02:44

 

За начало на седмицата да си припомним миналия уикенд и да помечтаем за следващия?! Яка компания, уникална арт обстановка, любимите питиета и невероятни денс парчета, миксирани от едни истински млади таланти и ценители!!!Елате да помечтаем заедно с Ivass, Villas & Josh... клуб Мохито!

 

Във вторник ни очаква красива акустична музика, невероятни вокали, неповторима атмосфера, сътворена от пламъчетата на ароматните свещи и подправена по един неустоим начин от Дани Димитров и Георги Зайков...

 

Четвъртък  слагайте шарени, тесни парти дрешки, топирани прически, много лак за коса и всичко това обилно полято с брокат за звезден блясък! Да не забравяме и яката компания от верни приятели и много от любимите питиета! За финал добавяме и любимите диско хитове, миксирани от DJ Alexandro, за да бъде партито повече от номер 1.

 

Петък на традиционното черно парти ви очаква нещо сладко, нещо ултра изкусително, нещо секси, много горещо и много, много страстно. Много шотове и много, много шоколад, поднесени по един неустоим начин под звуците на любимите R’n’B парчета... Това и още много изненади само този петък в клуб Мохито!!!


Тази събота не пропускай да бъдеш наш специален гост, а ние ще ти подарим една изкусителна нощ, когато ще си поговорим за любов заедно с Krissy & Mss Elly!!!
Красиви женски вокали в акомпанимент на пиано и китара и изпълнение на живо на любими R’n’B и поп парчета – най-доброто предложение за уикенда.

 

Всяка неделя не пропускайте да релаксирате в Мохито с новия епизод на любимия сериал „ПОД ПРИКРИТИЕ”! Начало - 20:30 часа!

 


Седмична програма