logo

plovdivclubs.com

Are you Techno..?
Are you Techno..?

Are you Techno..?

публикувана на 10.05.2012 03:19

 

Това е въпросът, който ще бъде зададен тази събота, 12 май в клуб Plazma. Като един любител и почитател на българската публика, Spartaque ще се завърне отново зад пултовете на клуба търсейки отговор на въпроса дали сме фенове на техно звученето?

 

Атрактивната визия на русия украинец и огромното количество положителна енергия го превръщат в един от любимците не само на пловдивска сцена, а и на световна. Той стартира кариерата си в столицата Киев и развива таланта си из местните клубове. Дългогодишния му опит и страст към музиката го поставят на челните позиции в родните му класации.

 

Spartaque работи съвместно с много на брой техно машини в музикалния бизнес, като той самия бива причислен като един от тях. Имена, като Andrea BartoliniPiattoDandi & UgoTocadiscoAhmet SendilUMEKCitizen KainPopof

Koen GroeneveldTom CraftAndrea RomaKhainz и много други подкрепят младия Dj.

 

Украинецът е популярен с емоционалните си участия, той не само осъществява контакт с публиката си, но също така я води на пътешествие под ритмите на техно звуците, които биват разбирани от малцина, но за сметка на това биват изживявани качествено.

 

Minimal Techno саунда е сред предпочитаните стилове в електронната музика според Spartaque също както и според клуб Plazma, ето защо организаторите на клуба ни предлагат за поред път пет безплатни двойни входа за онези от вас потвърдили своето присъствие в страницата на фейсбук. Ние с нетърпение очакваме в майската нощ да се носим по звуците на техното заедно с нашите музикално гладни обективи.   

 

 

Автор: Надя Глушкова


Седмична програма