logo

plovdivclubs.com

Audiofly ще изтъркат дансинга на Plazma тази събота
Audiofly ще изтъркат дансинга на Plazma тази събота

Audiofly ще изтъркат дансинга на Plazma тази събота

публикувана на 21.02.2012 06:11


За тези от вас, които не знаят Audiofly са двама чаровни млади таланти с широк опит в електронната музика и признателност към изкуството наречено готино парти. Двамата музикални професионалисти започват своята съвместна работа още през 2002 година.

 

Anthony Middleton и Luca Saporito са Англо - италиански двоен акт, който не само, че умее да ви вдигне на крака, но са способни да ви накарат да усещате онова особено чувство на нирвана, което може да достигнете само чрез музикално извисяване. Е, те със сигурност няма да пропуснат да преминат през Пловдив и да ни наръсят със своя вълшебен музикален прах.

 

Атрактивното дуо, се установяват в пълен с цветове и емоции - Барселона, където черпят музикално вдъхновение съумявайки да съчетаят най- игривите ритми от разнообразните стилове на електронната музика в репертуара си, дарявайки ни с широка усмивка и музикална задоволеност. В глобално отношение Flying Circus е тяхно емблематично събитие, което взривява сцените на добре познатите ни парти дестинации из цял свят. Luca и Anthony също така притежават утвърдилият се лейбъл Supernature, от който пък издават нестандартните си тракове.

 

Техният последен албум „Follow My Liebe”, който излезе през 2011 година пожъна невиждан успех и издигна името им в челните позиции на музикалните класации и се наредиха сред избора на редица музикални експерти. Audiofly са добре познати на любителите на електронна музика в България, не веднъж са превръщали плажната ни ивица в пясъчен дансинг, както и нощните ни клубове в горещи партита.

 

Клуб Plazma гарантира присъствието на двамата Dj-и, а нашият екип  пък ще бъде сред вас с добро настроение и бурни танци до малките часове. Очаквайте разбира се и фоторепортаж от нощта. По традиция най - големият електронен клуб за територията на Пловдив предлага пет двойни безплатни входа за тези от вас, които потвърдят присъствие във фейсбук.

 

Екипът на plovdivclubs потвърждава своето присъствие да се забавляваме заедно тази събота (25.02.12).

 

 


Седмична програма