logo

plovdivclubs.com

D. Ramirez ще ни влее електронна доза музикални ритми
D. Ramirez ще ни влее електронна доза музикални ритми

D. Ramirez ще ни влее електронна доза музикални ритми

публикувана на 26.04.2012 11:52

 

Края на един от най-емблематичните парти месеци на годината слага край с не по-малко разтърсващо парти, което ще се състои зад пулта на клуб Plazma. На 28 април ще се пренесем към един от най-музикалните острови, Англия и ще се сблъскаме с ъндергроунд звученето обладало цяла Европа, което ще достигне до нас чрез неповторимия звук на D. Ramirez.


Музиката тече в кръвта на Ramirez от дълги години и като всички нас, така и неговото звучене еволюира с годините и покорява върха, като със всеки изминал музикален етап от живота си англичанина ни предоставя най-доброто от себе си. Прескачайки през музикалните стилове от денс музиката към електро звученето, а по-малките часове и застигането на техно ритмите Ramirez умело покорява публиката си. Той е от онези хора, които не се повтарят и показват индивидуалността на музиката във всеки един момент. При наличието на толкова много музика защо да се повтаряме, казва той.

 

Като част от професионалните постижения на DRamirez е и неговият лейбъл “Slave Recordings”, от който издава собствените си EP-та (Extended Play). Споучливият Dj издава и многобройни тракове покоряващи класациите. Успехите му са признати и от музикалното предаване не BBC, Top of the pops. През 2011 година DRamirez работи съвместно с “Toolroom Records”, като издават компилацията “DRamirez & Friends EP” с участието на Kristoph и Robert Owens.

 

Клуб Plazma отново ще раздаде пет безплатни двойни входа на всички онези от вас потвърдили присъствие на страницата във фейсбук и отново ще ни зареди с положителни музикални емоции и електрони, с които да посрещнем най цветният от всички месеци, Май. Наш екип също ще присъства на събитието, отличителните белези по които ще ни познаете са широка усмивка и танци до сутринта.

 

 


Седмична програма