logo

plovdivclubs.com

Dj Tarkan и V Sag - неочаквано добра комбинация
Dj Tarkan и V Sag - неочаквано добра комбинация

Dj Tarkan и V Sag - неочаквано добра комбинация

публикувана на 05.04.2012 02:12

 

За никой не е новина, че в навечерието на Великден стават най-бурните купони. Хората са обединени от религиозни цели, а в последствие се обединяват и от музикални. Е, за този светъл празник клуб Pazma са ни спретнали едно парти, което има двоен ефект, едновременно ще изживеем духовно и музикално преживяване в присъствието и мелодиите на Dj Tarkan и V Sag.


Dj Tarkan открива страстта си към електронната музика още в ранно детство, което го превръща в целенасочен млад талант жадуващ да покаже на света своята представа за хаус звучене. Отличен с награда за най-добър Dj в Турция за 3 поредни години и признат от световните имена в електронната музика, като TiestoArmin van BuurenSashaPaul van DykRoger SanchezHernan Cattaneo, Deep Dish и 

Paul Oakenfold и Dj Tarkan комбинира в репертуара си чувственост и хармония.


V Sag е отдаден на любовта към музиката, което го води до успешното му развитие в кариерата. Неговите сетове са с ниска bpm мелодия и извисяващ стил на хаус звучене. Признат за един от най- добрите 150 Dj-и в световен мащаб, V Sag цели да покаже нежната страна на музиката и емоциите, която тя носи. Той работи с добре познатите ни Dj-и, като John DigweedTiestoHernan CattaneoDeep DishRonger Sanchez и много други.

 

Двамата Dj-и са от държави съседки - Турция и Гърция, но процеса на работа ги обединява и ги прави добри приятели и отлични професионалисти. Заедно основават лейбъла „No Smoking Recordings”, който е планиран да издава само музика на високо ниво. Артистите лансират кампания, в която целят да покажат музиката в чистата и форма, а не под влиянието на химически вещества.

 

Клуб Pazma със сигурност стъпват сериозно върху конкуренцията в Пловдив с двойния акт, който е добре познат сред ценителите на хаус музиката. Като по традиция организаторите на клуба ще подарят пет безплатни двойни входа на потвърдилите присъствие във фейсбук. И като по традиция наш екип ще ви предостави снимков и видео материал придружен с много усмивки и танци.

 

 


Седмична програма