logo

plovdivclubs.com

DJ Tarkan: Музиката е истинският ни наркотик. Обичам Пловдив!
DJ Tarkan: Музиката е истинският ни наркотик. Обичам Пловдив!

DJ Tarkan: Музиката е истинският ни наркотик. Обичам Пловдив!

публикувана на 16.04.2012 10:01

 

Двама световно известни DJ-и Tarkan и V-SAG се срещнаха се екипа на PlovdivCLUBS минути преди да се влеят в необятните води на Plazma. Намерихме ги в хотела им. Двамата се запознават преди 7 години, след като Tarkan проявява интереса към своя колега разказват те. В този момент на откровеност Василил Сагонис или по - известен като V-Sag изказа благодаранос за момента през 2005-та година, от когато животът му тотално се променя. Tarkan се усмихва. Двамата разказват пред камерата ни защо всъщност решават да кръстят лейбъла си "No smoking records" и каква е силната връзка на хората към този стил музика. 

 

"Обичаме Плазма, обичаме България, защото и публиката ни обича", казаха в един глас двамата артисти. "Тук се чувстваме като у дома си. Cacao Beach, Chervilo София и Плазма са страхотни, атмосферата в тях е страхотна. Всички българи знаят парчетата ни, а когато влезе баса всички крещят. Уважавате ни, това ни харесва. Нямам търпение да дойде времето, когато ще се кача на пулта в Плазма, защото ще продължим  7 - 8 часа чак до 10 часа сутринта. Това ни прави щастливи", бе откровен Tarkan. 

 

Един ден след партито Tarkan публикува в своя профил в социалната мрежа собствени снимки от Плазма правени в 07:00 часа сутринта и благодари искрено на всички, които са дошли заради него и колегата му същата вечер!

 

Вижте цялото ни интервю сега!

 

СНИМКИ от партито може да видите тук!



Седмична програма