logo

plovdivclubs.com

Холандецът Matthew Dekay пристига в Пловдив на 17-ти март
Холандецът Matthew Dekay пристига в Пловдив на 17-ти март

Холандецът Matthew Dekay пристига в Пловдив на 17-ти март

публикувана на 16.03.2012 04:23

 

От къде да започнем да ви разкажем за този отличителен елемент на електронната музика идващ от Холандия, покоряващ Ибиза, Ню Йорк, Берлин или накратко казано целия музикален свят. Matthew Dekay се влюбва в емоционалната, меланхолична и мелодична музика идваща от сърцето и хранеща душата още през 90- те.

 

Биографията на артиста прелива от пъстрота, а съвместните му проекти с имена като Danny Tenaglia, Ricardo Villalobos и Lee Burridge се вливат в музика произлизаща от рая. Matthew обогатява своята биография, като лятото на 2008 година приема резидентство в клуб Amnesia на парти острова Ибиза, както и участва в откриването на клуба на героите от Cocoon.

 

Кариерата му продължава страстното си развитие в мегаполиса Ню Йорк, където той открива китно студио разположено в сърцето на Манхатан и преоткрива потенциала си към електронната музика. Именно там се среща и музикалната си сродна душа Lee Burridge, с когото съвместно създават невероятния хит „Wongel”, който буди не само интерес, но и жъне огромен успех като застава на шеста позиция в класациите на Beatport за Tech house, също така заема челна позиция в компилацията на Resident Advisors top 50 за ноември 2010 година. Успешният трак участва и в компилациите на Cocoon “Party Animals” и “Green and Blue”.

 

Успехът на Matthew и Lee продължава своето развитие с нестандартния проект, който започва с няколко дневни партита на покрива на сграда в Бруклин, като с този проект те даряват хората с музика произлизаща от сърцето, а не отговаряща на музикалните трендове. Двамата слагат начало на съвместният им лейбъл „All day I Dream”, като канят добре познатите ни Audiofly да работят заедно в екип.

 

Matthew Dekay със своето либерално отношение към различните музикални култури печели признанието на най- креативните хора и приема музиката като начин на живот.

 

Клуб Plazma за пореден път откликва на желанията на феновете, като ни дава възможност да отлетим на музикален полет над вселената и ни предизвиква да мечтаем цял ден. Като по традиция клуб Plazma ще раздаде пет безплатни двойни входа на онези от вас, които потвърдят присъствието си в страницата на нощното заведение във фейсбук, а наш екип с нетърпение очаква да заснеме грейналите ви лица и танцуващите ви тела в нощта на неограничените мечти.  

 


Седмична програма