logo

plovdivclubs.com

Marcоs Cruz отново в България
Marcоs Cruz отново в България

Marcоs Cruz отново в България

публикувана на 07.02.2012 11:28

 

 

 

Marcоs Cruz, любимецът на много пловдивчани, а и не само, ще посети родния ни град през март. Привлекателният млад испанец не веднъж е разтърсвал сцената на Плазма. Март месец е точното време да се порадваме на топлите ритми на артиста и да се заредим с търпение за идната пролет.

 

Любителите на хаус музиката са добре запознати с фиестата, която Marcos Cruz успява да създаде. Сензационния млад талант съчетава умело ритмите от ъндърграунд и електронно звучене. Постиженията на Dj- ят не са малко, издал е 7 самостоятелни албума, което го поставя на челна позиция сред най- обещаващите Dj известен не само на Иберийския полуостров, също е успявал да разтърси сцените на градове като Маями, Лос Анджелис и Ню Йорк.

 

Marcos Cruz не веднъж се изказвал за България, че е любима негова дестинация. На 10 Март можете да очаквате испанският мачо да събуди съзнанието ви и да ви отведе на едно топло и бурно парти. Можете да сте сигурни, че феновете му не са малко и Плазма няма да остане празна. А какво ви е необходимо за партито ли? Чифт нови кецове, щирока усмивка а хубавите емоции несъмнено ще последват.   

 

Чуйте най-доброто от Marcos Cruz:

 

 

 


Седмична програма