logo

plovdivclubs.com

На 8-ми април Пловдив става столица на техното
На 8-ми април Пловдив става столица на техното

На 8-ми април Пловдив става столица на техното

публикувана на 04.04.2017 06:27

 

Зад пулта на култовия клуб под тепетата Plazma ще застанат MARTO GAVRAILI и Изабела


Изабелла е млада и бързо просперираща, българска диджейка. От ранна възраст тя е артистична личност, а любовта към електронната музика и страстта от партитата я карат да започне да се занимава професионално с музика.


Първото й участие на сцена е в столичния клуб "Lifehouse'' през 2014г. Стилът и, в който миксира техно тракове с плътна бас линия и мелодични вокали, както и енергията, която предава в залата за кратко и осигуряват участия в повечето клубове в страната като: ''Cacao Beach ", "Party center 4km'', ''Tema'', ''Masai'', ''Incognito'',, ''Playground'', ''Wake Up'' и на големи събития като: '' Electrosphere festival '' , ''The Exclusive Summer Vibes'', “Bedouin Forest festival” и ''Maskarlad ''. Талантът и вече е забелязан и извън България. Клубовете “Svemirska Kafana” и “Underground” в Белград са част от останалите места , където Изабелла е заставала зад пулта. През октомври 2016г. Изабелла беше част от един от най-мащабните фестивали за електронна музика – Amsterdam Dance Event.


Делила е сцена с артисти като: Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Lea Dobricic, Hollen,Uto Karem, Alberto Ruiz, Alex Mine, Dema, Secret Cinema, Enrico Sangiuliano, Gaga, Mateo, Timmo, Balthazar & JackRock, Mat Sassari , Skober, Steve Mulder, The Yellowheads, Medhat & Dekkstrum ,Phuture Traxx, Toby Rost, Sebastian Groth, Dr. Adji, A-Brothers, Mat.Joe, Thabo Getsome и други.


От скоро експериметира и в продуцирането,като има няколко издадени ремикса, и трак със сръбския Dj Dr.Adji.

 

Marto Gavraili няма нужда от представяне, защото няма пловдивчанин, а и човек, който да слуша клубна музика и да не го познава. В последните 2 години се превърна в един от топ артистите в Пловдив и България, като през 2016та година бе поканен да представи специфичното за него динамично tech-techno звучение в Германия и Холандия. Marto Gavraili завърши с участие в най-големия underground club в съседна Македония - klub Kaskad, град Струмица.

 

- Facecontrol ON 18+
- For Reservations: 088 999 3333

Дрескод: Клубът си запазва правото да откаже достъп на недобре облечени хора, или такива с лоша лична хигиена, без да дължи допълнително обяснение.

 


Седмична програма