logo

plovdivclubs.com

Немски Techno - Minimal Dj Boris Brejcha в Пловдив
Немски Techno - Minimal Dj Boris Brejcha в Пловдив

Немски Techno - Minimal Dj Boris Brejcha в Пловдив

публикувана на 05.03.2012 02:21

 

Boris Brejcha е един немски феномен, който ще се вихри зад пулта на клуб Plazma тази събота (10.03). Биографията на артиста е обемна - още от самото начало на своята кариера германският музикант развива страстта си към електронната музика и се изстрелва светкавично към първите позиции и най- продавани албуми. EP-тата, “Monster” и “Yellow kitchen” го изкачват моментално при първите желанията на сериозни европейски лейбъли и Dj- и.

 

Това, което го отличава от другите новоизгрели звезди е неговата уникална селекция на различни жанрове електронно звучене и примеса на несъвместими стилове поднесени в свежа и раздвижена конфигурация. Оригиналността му винаги го поставя стъпка пред другите, като той се стреми да изпипа всичко до малки детайли, внасяйки по нещо ново всеки път. В последствие неговите усилия биват оценени, като получава приз за изключителен талант за 2007 година, награден от списание Raveline.de.

 

Boris Brejcha не само си играе със стиловете музика, но и създава така наречения high-tech minimal, което е комбинация между minimal и techno плюс оттенъци на останалите стилове, поднесени в модерен стандарт. Германецът е издавал тракове и ремикси за глобални лейбъли, като Harthouse и Austin- records, също така е работил с продуценти на Circle, Jesus Loved You, Hell Yeah, Sprout и много други.

 

По традиция германците си разбират от твърдо звучене на музиката, което означава, че можем да очакваме само отличителни ритми и много танци тази събота. Клуб Plazma отново ще раздаде 5 безплатни двойни входа на онези от вас, които потвърдят присъствието си във фейсбук страницата на клуба. Наш екип също ще присъства на обещаващата вечер.

 

 


Седмична програма