logo

plovdivclubs.com

Плазма - царят на електронната музика
Плазма - царят на електронната музика

Плазма - царят на електронната музика

публикувана на 03.02.2012 01:34

 

 

Първият по рода си клуб за електронна музика в Пловдив отваря врати преди 10 години, a рожденият ден на заведението е през ноември. С висок стандарт на качествена музика и единствена по рода си озвучителна система Function one, клуб Плазма приветства своите редовни клиенти с музикално пътешествие, водещо ги към далечни дестинации. През годините организаторите на клуба са положили усилия да осъществят гостуването на дълъг списък от световно известни имена в клубната сцена.

 

Ценителите на хаус музика са категорични, че интериора, звука, обслужването и предлаганата музика отговарят на стандартите на световните клубове за електронна музика. Заведението разполага с капацитет от 600 човека и е подходящо за организирани мероприятия. Ако сте решили да танцувате до 8 сутринта не забравяйте слънчевите очила и пъстрите облекла.

Впечатляващи събития, които не трябва да пропускате този месец:

 

11.02.12 (Събота) – Paco Maroto (Musac records, Barcelona) . За пореден път испанският Dj ще стане част от поредицата Tribalero и ще разтърси сцената на града под тепетата с ритъма на електро звуците до малките часове на нощта.

 

25.02.12 (Събота) - Audiofly (Supernature records, Italy). Любимците на всички пловдивчани и царете на електронните танци, Лука и Антони ще се постараят за доброто настроение на публиката. Двамата артисти поднасят ритмичните си парчета под модерен формат предизвиквайки бурни овации сред танцуващите. Ако искате да се раздвижите под звуците на испанската електро фиеста Плазма е дестинацията ви за събота вечер.

 

 


Седмична програма