logo

plovdivclubs.com

Стан Колев в Плазма тази седмица
Стан Колев в Плазма тази седмица

Стан Колев в Плазма тази седмица

публикувана на 03.05.2012 03:32

 

Партитата в клуб Plazma продължават с пълна сила и през месец май. Не само, че в Пловдив вече се носи аромата на лятото и градусите на морето ами и вибрациите от колоните на любимия ни хаус клуб ще са в лятна тоналност.

 

Един от най-проспериралите музиканти с българско потекло, който запозна любителите на електронната музика с местонахождението на страната ни ще се завърне с участие зад пултовете на клуб Plazma тази събота, 5ти май.

 

Stan Kolev е личност, която гледа на музиката към нежната й страна. Той кара музикалните чувства да прогресират и да се леят в идилията на звученето му. Dj-ят смесва грабващите мелодии заедно с хипнотизиращите вокали и ги превръща в закаляващи звуци за сърцето и душата.

 

Неговите постижения виреят нависоко, признат е от редица големи имена в електронната музика, като Wally LopezHernan CattaneoSultanArmin van BuurenRoger SanchezPaul Oakenfold и много други.

 

Stan Kolev е не само безупречен Dj, а и блестящ продуцент. Неговите таланти са многобройни, а стиловете му са вариращи от хубави към по-хубави. Той получава признанието на гигантските музикални асоциации, като UK Top 40 Dance chartMiami South beach soundWMC (Winter Miami Conference), 

Buddha Bar compilations.

 

Това, че Stan Kolev се установява в Маями още от ранна възраст го прави по-страстен и с по-широк спектър на музикална култура. Успехът на родния ни електронен майстор трудно може да се опише в една статия, не смятаме, че е и необходимо. Малцина са тези, които се считат за фенове на електронната музика и не са изпитали музикалния екстаз на Stan Kolev. Неговите дневни партита на Cacao и нощите по клубовете само могат да ни карат да мечтаем за сливане на любовта с музиката.

 

Наш екип с нетърпение очаква да се срещне с Stan Kolev и разбира се да направим преживяването в събота по-лично за вас, нашите читатели. Като по традиция клуб Plazma ще предостави пет безплатни двойни входа на онези от вас, които потвърдят присъствие, а ние потвърждаваме нашето такова, като ви удостоим с видео интервю и шарени снимки. 

 

 

 

Автор: Надя Глушкова

 


Седмична програма