logo

plovdivclubs.com

Легенда на The Ramones взриви пловдивската публика в Stage 51
Легенда на The Ramones взриви пловдивската публика в Stage 51

Легенда на The Ramones взриви пловдивската публика в Stage 51

публикувана на 13.04.2012 09:39

 

Последният жив член на легендарната банда The Ramones Marky Ramones и Michaele Graves от The Misfits взривиха пловдивската публика вчера (12.04). Феновете на пънка се разцепиха с няколкочасовия купон на сцената за сценични изкуства "Stage 51". Музиката на Ramones започна да тресе на show case около 22:30, след като преди това публиката подгря с Alley Sin и Нещо Цветно.

 

Десетките любители на пънка се разцепиха с над 30 от великите парчета на The Ramones. Купонът под сцената бе пълен, с много скачане, пого и носене на хора на ръце.Пловдивските пънкари  останаха верни на любимата си музика в типичния си взривяващ стил без абсолютно никакви задръжки. Изключителното за Пловдив събитие определено ще се помни още дълго време от всички тях.

 

СНИМКИ може да видите от тук!

 

 

Преди събитието

 

Светкавичният барабанист, носител на Грами и част от Рокендрол залата на славата, вече репетира с бандата си Marky Ramone’s Blitzkrieg. Сайтът Под тепето посрещнаха първи легендата. Мистър Рамоун отдели повече от половин час на екип на Под тепето, преди да забие с пичовете в задължителния саунд чек. И стана Майна. От хиляди години в най-стария град в Европа посрещаме нашите приятели ей така, каза   Гюнтера и поднесе с рокаджийски жест на Марки бутиково вино.

 

Това е невероятно мерло и каберне, правено от мои приятели с моя помощ, обясни Гюн на носителя на Грами.  Той оцени жеста и не скри, че след такова посрещане става верен фен на Пловдив. Супер, много ви благодаря, каза великият музикант, след което се опита да усети от аромата на гроздовия еликсир.

 

Той и пичовете от бандата отделиха на сайта Под тепето много време в напрегнатите часове преди концерта под тепетата, за което евала. Единственият жив Рамонес даде искрено, истинско рокендрол интервю, което ще прочетете утре поради нуждата от техническа обработка. Марки Рамоун говори за миналото, за настоящето, за приятелите.

 


Седмична програма