logo

plovdivclubs.com

Paranormal, JFT, Bright Sight в Stage 51
Paranormal, JFT, Bright Sight в Stage 51

Paranormal, JFT, Bright Sight в Stage 51

публикувана на 11.03.2015 11:20


След като поредния за тази година петък 13-ти вече ще е минал, на 14-ти март ще можете спокойно да се насочите към „Център за сценични изкуства – Stage 51“, където една пловдивска и две софийски банди ще раздават положителен заряд на килограм.


Paranormal са представители на местната пловдивска сцена. Стилът им е толкова необичаен, че трудно се побира в етикета “alternative”. Не са много родните групи, които се осмеляват да внесат и електронни елементи в по-тежките стилове, но Paranormal не се притесняват от предизвикателството и се справят чудесно.

 

JFT е софийска банда, която свири тежък рапкор и обича да се забавлява на сцената. Live-овете винаги са на 100% , а ако се намерят по 2 бири – на 150%! Въпреки ниската настройка и изкрещяните текстове - момчетата, както и посланието на това, с което се занимават, са позитивни и ще се радват да го споделят с вас.

https://www.facebook.com/jftsofia

 

Bright Sight, както името подсказва, са още една глътка свеж въздух в родната ни сцена. Вече с 2 албума и едно ЕР зад гърба си, те винаги поднасят интересната си смесица от пънк и хардкор с неподправен хъс на всеки live. Традиционно на сцената се присъединяват и феновете, за да изпеят части от любимите си песни, така че се чувствайте поканени

 

 

Oще информация за събитието можете да намерите във фейсбук.





 

 


Седмична програма