logo

plovdivclubs.com

Stage 51 - сцена за алтернативната музика
Stage 51 - сцена за алтернативната музика

Stage 51 - сцена за алтернативната музика

публикувана на 11.04.2012 03:56

 

Изминалата седмица в Stage 51 се състоя една 15 часова музикална сесия. Едно от малкото места в Пловдив, които лансират ново изгряващи таланти бе организирала забавно и различно за Пловдив събитие, в което групи от различни стиловe, като пънк, рок, рап, метъл и каквото още се сетите представяха свои лайф изпълнения за по 15 минути в продължение на 15 часа.

 

Идеята на SHOW CASE е не да работи по познати параметри с ежеседмични повтарящи се програми, а да организират максимално много и разнообразни музикални събития, давайки възможност на млади и талантливи групи да представят музикалния си мироглед пред публика.

 

Както вече стана ясно април е месеца на партита в Пловдив, Stage 51 разбира се също влиза в това число. Клуба ни предлага широк диапазон от музикални актове, някои от които истински зрелищни и видимо направени със страст към музиката.

 

След 15 часовия музикален взрив в клуба предстоят участията на Marky Ramone’s Blitzkrieg на 12 април, група Н.Е., Изида и Bit of Rust на 21 април, на 22 пък ще има по-специално събитие с участието на Spectrum music lab-Милен Димитров представя  “Aways with you, always with me” на Joe Satriani, на 27 април очаквайте концерт на група Ом, на 28 април концерт на Фангория, Dark Spirit и Fyeld, а на 29 отново поредицата  Spectrum music lab с Атанас Шишков, който ще представи “Fives” на Guthrie Govan.

 

В общи линии програмата на Центъра за сценични изкуства е пълна и разнообразна, ако не откривате различното в пловдивските клубове, то е време да отдадете чест на Stage 51, а те получават пълни адмирации от нашия екип за дейността и възможността, която предоставят на алтернативните музикални стилове и артисти в Пловдив. 

  


Седмична програма