logo

plovdivclubs.com

Stage 51 с дет-траш вечер
Stage 51 с дет-траш вечер

Stage 51 с дет-траш вечер

публикувана на 08.04.2013 09:39

 

Датата е 27 април, часът е 19:00, а входа е 7лв. И сега да ви зарибим тотално с информация за гостите: стилът, който ще бъде сервиран на този концерт е дет/траш .Първата група, която е съвсем нова се казва  Unhumanity и е пловдивска. Създадена е през 2008г. и нейни членове са Ицо-бас, Петър-вокал, Иван и Спас-китари и Едуард –барабани. Групата работи по нови проекти, а музиката им наистина е екстремна!

 

Следващите гости са Vokyl и „ядрото на групата” се сформира от Никола Огнянов и Явор Василев през 2009г в град София, нейни членове са и Здравко-барабанист и Явинку Newkid –китара. Те свирят Melodic и Progressive Death metal и музиката им е с интензивно звучене, но много мелодична.

 

Mental Destruction са пловдивска траш-метъл група, създадена 2008г. Първият демо диск, който издават е озаглавен Fighting The System и с него обикалят по множество концерти из страната. Нейни членове са Коцето-вокали, Цецо-вас, Васил-барабани, Стойчо и Кемал –китари.

Savage Ravage са четвъртата група, която ще свири на 27 април в клуб stage 51. Членовете й са от София и стила, в който те са се ориентирали е траш-метъла.

 

Изобщо пригответе се да бъдете тръшнати от як метъл, звучащ от родни китари и гласове! Часът и мястото са ви известни, а дрескода е ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

 

 

 


Седмична програма