logo

plovdivclubs.com

Blackstreet: Обичаме да идваме в България! (ВИДЕО)
Blackstreet: Обичаме да идваме в България! (ВИДЕО)

Blackstreet: Обичаме да идваме в България! (ВИДЕО)

публикувана на 11.02.2015 05:08

 

"Това е третото ни посещение в България и сме много доволни, че сме отново тук. Харесваме вашата страна, защото хората са страхотни и обичат да се забавляват", споделиха Blacksteet пред камерата на Plovdivclubs няколко дни след кацането им в София. 

 

Известната американска хип-хоп банда е по покана у нас на Symphonics, а в петък 13.02 ще забие в един от най-яките клубове в града под тепетата Vogue Music Club. 

 

Успяхме да заснемем тримата чернокожи американци Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан в столицата в хотел "Кемпински Зографски" придружени от човекът, заради който са в България - Борислав Миланов по известен още като Bobi Lion от Symphonix. 

 

"България е много хубава страна, с много красиви жени, богата култура и история. За нас е удоволствие да гостуваме тук и да правиш шоу за вас. Обичаме Бълагария. Хората са добри, оценяват музиката и имат доброто отношение", споделиха чернокожите хип-хопъри с усмивка за нашата родина.

 

"Ние сме малко като Дон Кихот срещу вятърните мелници. Имаме много фенове на качествена клубна музика, но те не могат да си позволят разход за голям концерт. Това е най-трудно да докараш любими артисти на българите и да обезпечиш концерта, така че да не попаднеш във финансова дупка. А на Запад толкова са свикнали с големите концерти, че страстта е изчезнала. Затова всеки голям изпълнител, който дойде у нас иска да се върне отново", сподели един от големите мениджъри пред нашета камера.  

 

За 6 години успях да докарам над 30 артисти, сред които са Jenifer Lopez през 2012-та година, Jessie J, Cypress Hill, Exibit, The Prodigy, както и много други. Аз съм израснал с тях и за мен е удоволствие да ги слушам на живо и бих искал много българи да преживят това чувство. 

 

Чуйте още какво споделиха за нас Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан от Blackstreet:

 

 


Специални гости на 13.02 Bobo & Missher

Presents by: Symphonics

Supported by: PR Partners



Седмична програма