logo

plovdivclubs.com

Една от най-талантливите пловдивски банди на сцената на VOGUE
Една от най-талантливите пловдивски банди на сцената на VOGUE

Една от най-талантливите пловдивски банди на сцената на VOGUE

публикувана на 06.04.2015 02:31

 

Една от най-талантливите пловдивски банди ще превземе сцената на VOGUE Music club този петък. Георги Зайков и Дани Димитров или иначе казано група NO NAME ще завладее отново сърцата на хората от града на тепетата,избрали да се забавляват в своето любимо заведение.


Група No nаme изпълнява кавъри с нов аранжимент на много известни парчета от рок, поп, евъргрийн и българската сцена. Дани и Георги са еднакво добри в изпълнията си както на родни хитове, така и световните парчета, които правят да звучат наистина като номер едно. 

 

Ще останете очаровани от гласовете и музиката на момчетата от NoName, които ще направят петъчната вечер неповторима! VOGUE- мястото за теб! ОСвен петъчния лайф, от заведението са ви приготвили още много изненади. Цялата програма вижте ТУК.Купонът във Vogue music club със сигурност ще е на топ ниво и през тази седмица!  Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, от VOGUE music club  са ви намислили куп изненади през следващите няколко дни. За Plovdivclubs  е истинско удоволствие да Ви прави свидетели на случващото се там.



Седмична програма