logo

plovdivclubs.com

Гладиаторите на танца излизат за битка във Vogue
Гладиаторите на танца излизат за битка във Vogue

Гладиаторите на танца излизат за битка във Vogue

публикувана на 23.02.2016 03:19

 

В петък,  Vogue music club ти дава възможност да стъпиш на "Алеята на славата" с някои от най-бляскавите лица в България

 

Тази сряда, 24-ти, във VOGUE Music club ще се състои истинска битка- Street dance batle. В заведението за пореден път ще се проведе събтието, което дава поле за изява на много денс таланти от града на тепетата.

 

Съдии ще бъдат  Mims Boneva - The Scary ShadowZzz | BiterZzz, Kalina Gaeva - Kay Light - The Center Plovdiv, Viktoria Dimitrova - Goldy - VS Dance, Viktor Gurkov - Ballet 99 Problems и Ivaylo Ivanov - The Center , които щеоценяват участниците по следните критерии – визия, техника, музикалност, оригиналност и сценично поведение.

 

Битката ще се проведе в 4 кръга плюс финал, като финалистите се изправят един срещу друг. Всеки участник има право на ТРИ влизания по 40 сек. Журито оценява с посочване кой е победителя в STREET DANCE BATTLE 1vs1! Предвидени са награди за първите три места.


В петък пък, гостите ще имат възможност да стъпят на „Алеята на славата“ и да се докоснат до звездите и да станат част от бляскавия им живот.

 

Забавлявай се!

 

 


Седмична програма