logo

plovdivclubs.com

Стотици разперени ръце и един голям музикант (СНИМКИ)
Стотици разперени ръце и един голям музикант (СНИМКИ)

Стотици разперени ръце и един голям музикант (СНИМКИ)

публикувана на 26.03.2016 04:30

 

Пловдив винаги е бил и ще е в сърцето ми, сподели пред многобройните си фенове във Vogue Любо

 

Бившият вокалист на група „Те”  направи близо двучасов лайф във VOGUE, където преобладаваше предимно женската аудитория


Звездата на модерната БГ музика - Любо Киров за пореден път покори тепетата и провокира стотиците си фенове във VOGUE с най-доброто от репертоара си. Незабравимото изживяване бе подпълтено от топлото отношение на публиката към звездата, като и двете страни пяха най-известните парчета Любо. В типичн свой стил артистът благодари на всички, които подкрепят българската музика и изпълни добре познатите "Вместо мен" на Орлин Павлов и "Както преди" на Тони,  а публиката го предизвика със "Синева" и "По първи петли" на великия Васил Найденов. Той не пропусна отново да подчертае, че истинската БГ музика трябва да бъде подкрепяна, независимо дали тя е от близкото или далечното минало. Разбира се това доведе до двоен бис и размяна на прегръдки на Любо с публиката.

 

Любо сподели, че е истинско удоволствие и чест да пее пред пловдивска публика и че се чувства всеки един не като фен, а като приятел. "Пловдив винаги е бил и ще  е в сърцето ми" каза усмихнатият Любо слиза много кратно от сцената, за да дава наздравица и да се снима с всеки, който поиска. А желаещите за селфи с изпълнителя бяха много. "Тази вечер сме като на големите концерти в НДК, така е всъщност всеки път като съм тук".

 

По време на целия лайф, гостите в заведението пяха с пълен глас хитовете на Любо, скандираха името му и танцуваха с него. Певецът качи всички девойки на сцената и ги подкани за танци, като непрекъснато ги насърчаваше със „Страхотни сте! Днес вие сте моя балет“.

 

Още снимки от вечерта можете да видите ТУК.

 


Седмична програма