logo

plovdivclubs.com

Ударна седмица във VOGUE
Ударна седмица във VOGUE

Ударна седмица във VOGUE

публикувана на 02.03.2015 11:40


Купонът във Vogue music club със сигурност ще е на топ ниво и през тази седмица!  Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, от VOGUE music club  са ви намислили куп изненади през следващите няколко дни. За Plovdivclubs  е истинско удоволствие да Ви прави свидетели на случващото се там.

 

04/03 сряда - Първо на първо ШОК промоции до 00,30 часа,второ на второ бъдете сигурни,че няма да спрем до тук с промоциите и трето на трето - кво ще кажеш за второто? 
Honn Kong & Боби Ваклинов special guest


05/03 четвъртък - Ретро музика и страхотни промоции, къде другаде освен във VOGUE. Красив и нов интериор плюс перфектен екип  -това са предпоставки за страхотно и запомнящо се изживяване.

 

06/03 петък- Ще останете очаровани от гласовете и музиката на момчетата от NoName, които ще направят петъчната вечер неповторима. Освен музикален талант те притежават неповторим чар и харизма, а когато се качат на сцената,  мигновено те пренасят в един магически свят.

 

07/03 - събота -Страхотна съботна вечер с много яка музика и добра компания

 

08/03 - неделя - Разбира се, от заведението са помислили и за нежната половина от пловдивската публика. Специално за всички дами Vogue music club е приготвил страхотни изненади. Един незабравим и нежен празник......

 

За резервации: 087 715 6655 Забавлявай се!

 

 

 

 


Седмична програма