logo

plovdivclubs.com

VOGUE отваря врати на 30-ти октомври
VOGUE отваря врати на 30-ти октомври

VOGUE отваря врати на 30-ти октомври

публикувана на 27.10.2014 02:06

 

Един страхотен нощен бар-клуб излиза на пловдивската сцена. В четвъртък, на 30 октомври с уютна атмосфера и безупречно музикално оформление ще отвори VOGUE MUSIC CLUB.

 

След няколкомесечно преустройство, заведението ще заработи с пълна сила, а първите звездни гости, пристъпили прага му, ще се насладят на неговия нов облик, кристален саунд и лазерни светлинни ефекти.

 

Вътрешният дизайн на клуба ще оставя усещане за уют и сетивен комфорт, впечатлява с елегантност и кара всеки клиент да се чувства специален. Това ще бъде едно притегателно местенце за сбирка с приятели и парти, както и за танци и забавление. Зад пулта е познатият и обичан от всички Dj Rocco, който може да се похвали с цели пълни 8 години като резидент в клуб Брилянтин (Пловдив и Слънчев бряг). 

 

 „Разнообразието при нас се допълва от тематични партита всяка седмица, както и от гостуващи топ-диджеи и поп-звезди. Озвучаването и светлинните ефекти са на световно ниво“, хвалят се от заведението.

 

Очаквайте от организаторите на събития във VOGUE - PR PARTNERS  разнообразна и интересна програма :

Всяка сряда - най-скандалните студентски партита

Всеки четвъртък Hip-Hop Party, на което ще гостуват TOP DJ-и и артисти от родната сцена

Всеки петък - най-добрите POP артисти в страната

Всяка събота  - най-скандалните и невиждани тематични партита гост DJ

 

VOGUE MUSIC CLUB се намира на улица „Авксентий Велешки“ 20 (на мястото на Брилянтин). Телефон за резервации: 087 715 6655

 

Заповядайте и се забавлявайте на откриването на VOGUE заедно с нас!

 

 


Седмична програма