logo

plovdivclubs.com

VOGUE провокира пловдивчани с нова визия и стил (СНИМКИ)
VOGUE провокира пловдивчани с нова визия и стил (СНИМКИ)

VOGUE провокира пловдивчани с нова визия и стил (СНИМКИ)

публикувана на 31.10.2014 01:39

 

Пловдив и тази нощ беше в ритъма на хубавата музика и сборния пункт беше откриването на клуб VOGUE. Парти ураганът стартира очаквано в 23.00 часа с микс от най-големите хитове, представен οτ DJ ROCCO и DJ POPCORN, а гостите бяха посрещнати с чаша шампанско още от входа.

 

Добрата музика в комбинация на модерното осветление, свежата обновена обстановка, усмихнати млади хора от снощи са предсказание  това нощно заведение да се превърне желана дестинация за забавление. Бившият вече Брилянтин е само добрият спомен за Пловдив, а настощия цар на купона се нарича Vogue, който се отличава с напълно нов дизайн и интериор, който заслужава да се посети.  

 

Тази вечер в новооткрития VOGUE също ще се вихри маскирано парти. Зад пулта ще бъде DJ ROCO - гаранция за страховито парти, създадено в безкомпромисния стил и качествена музика.

 

Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а целият персонал ще бъде маскиран с уникални костюми. Танцьорките също ще се преобразят в духа на Вси светии и ще танцуват без почивка под звуците  на музиката. Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това темата е напълно реализирана и завършена.

 

VOGUE се намира на ул.  Авксентий Велешки 20 (бившия Брилянтин).

 

Забавлявай се!

 

 

 

 

 


Седмична програма