logo

plovdivclubs.com

Горещо парти в W garden с MASCOTA и MC P
Горещо парти в W garden  с MASCOTA и MC P

Горещо парти в W garden с MASCOTA и MC P

публикувана на 14.03.2016 03:38

 

Най-популярният диджей в България Mascota взриви W Winter. Kъм него ще се присъедини и MC P , а за танците ще се погрижат дамите от балет  Versus. Всички те ни обещават една незабравима вечер, в която думата пътешествие ще придобие музикално значение.

 

Когато Mascota е на пулта думите са излишни, а когато е в компанията на Mcp тълпата не спира да танцува! Цялата програма на W  garden следете в сайта за нощен живот на Пловдив-Plovdviclubs.com


Mирослав Петков a.k.a Mascota, застава за пръв път зад пулта през далечната 1998г. в родния си град, където пуска различни стилове – dance, pop & r’n’b. Професионално като DJ стартира своята кариера през 2001г., тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по tribal & tech house. Стилът, върху който той създава своите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.



През 2009г. Mascota получава резидентско място във веригата клубове BEDROOM (София и Слънчев Бряг). Учавства в няколко музикални проекта заедно с D-Trax, Crazibiza, Ruben Alvarez, Luigi Rocca и Mr. Gago (перкусии). Автор на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб Bedroom – “BEDROOM Fashion Compilations”.



Избран за най-добър DJ на 2012 от awards.bg

 


Седмична програма