logo

plovdivclubs.com

Цветя, пеперуди и Mascota в W winter garden
Цветя, пеперуди и Mascota в W winter garden

Цветя, пеперуди и Mascota в W winter garden

публикувана на 15.12.2015 11:34

 

Какво ни очаква този уикенд в W winter garden?


В четвъртък ще ни бъде много шарено и цветно. Една исинска бомба от цветя, с много хубава музика, ще ви накра да разпуснете след дългия работен ден. От заведението обещават партито да не разочарова гостите, а в тон с темата, на сцената ще се качат  красавиците от балет Versus, които ще извият тела под звуците на музиката.

 

Пеперудена вечер в петък и DJ FED заа пулта в петък. Подкрепа задпулта ще даде отново DJ SEVEN, а входът за вечерта ще бъде свободен. Всичко това, разбира се, на фона на балет VERSUS.

 

А за да разпуснете като за последно тази седмица в събота ви очаква MASCOTA.  Надансинга отново ще са дамите от Ballet Versus.  А какво по-хубаво от красиви момичета и добра музика? Препоръчваме ви да запазите своите места още сега. Телефонът  за резервации е 0878 333 330.

 

Професионалният екип на заведението, страхотния саунд и атмосфера и големите промоции, които предлагат, правят този клуб една от перлите в нощният живот на Пловдив.

 

W garden се превърна  в притегателен парти център за  много хора от различни възрастови и професионални групи и бързо се настани сред любимите на пловдивчани места.

 

Само за едно лято W garden се отвърди, като един от най-добрите и актуални клубове в Пловдив и направи така, че да се говори много за него. Нашумялото пловдивско заведение може да се похвали с дълги нощи, бурни емоции и много фенове и приятели.

 

 


Седмична програма