logo

plovdivclubs.com

W winter garden се превръща в MOULIN ROUGE
W winter garden се превръща в MOULIN ROUGE

W winter garden се превръща в MOULIN ROUGE

публикувана на 21.01.2016 03:35


Посетителите ще могат да се насладят на еротични танци в съчетание с класически балет, което ще остави една незабравима тръпка.

 

 

Тази вечер в W winter garden Ви очаква MOULIN ROUGE By Secrets Garden Show. Очаква ви едно пищно и жежко вариете изпълнение от красивите дами. Момичетата са вдъхновени от родното място на модерното кабаре,възникнало през 20 век в Париж. “Moulin Rouge” е първият „ Дворец на жените” по онова време и целта на партито е, да бъде пресъздаден неговия блясък.

 

Обещаваме Ви, че вечерта ще бъде изключително вълнуваща със специалното участие на красивите дами от The Secret Garden Show. Вечерта е бъде със свобден вход, а от W garden  са подготвили много промоции, специално за своите клиенти.

 

 В петък в W winter garden специален гост ще бъде MASCOTA. Подкрепа задпулта ще даде DJ SEVEN, а входът за вечерта ще бъде свободен. От заведението обещават партито да не разочарова гостите, а в тон с темата, на сцената ще се качат  красавиците от балет Versus, които ще извият тела под звуците на музиката.

 

Gothic Night Ви очаква в събота, за да разпуснете като за последно тази седмица. На дансинга,в тон с темата Gothic, ще се качат  красавиците от балет Versus, които ще извият тела под звуците на музиката. А какво по-хубаво от красиви момичета и добра музика? Препоръчваме ви да запазите своите места още сега.


Вход Свободен

Тел. за Резервации - 0878 333 330

 

W garden се превърна  в притегателен парти център за  много хора от различни възрастови и професионални групи и бързо се настани сред любимите на пловдивчани места.

 


Седмична програма