logo

plovdivclubs.com

Ярката куптура на Лондон, тази вечер в W winter garden
Ярката куптура на Лондон, тази вечер в W winter garden

Ярката куптура на Лондон, тази вечер в W winter garden

публикувана на 14.01.2016 09:37

 

Тази вечер в W winter garden Ви очаква едно парти за типичното лондонско настроение за купон с приятни ексцентрични ефекти, стилни костюми и добре танцуващо чувство за хумор. В заведението ще отбележат истината за ярката куптура на Лондон - добре разказана, добре изтанцувана от SECRET GARDEN и добре полята, разбира се, с класни напитки... Обещава ме Ви, че вечерта ще бъде изключително вълнуваща със специалното участие на красивите дами от The Secret Garden Show. Вечерта е бъде със свобден вход, а от W club са подготвили много промоции, специално за своите клиенти.

 

 В петък в W winter garden специален гост ще бъде - DJ GORRO /BEDROOM/, a темата ще бъде  Indian Spirit. Подкрепа задпулта ще даде DJ SEVEN, а входът за вечерта ще бъде свободен. От заведението обещават партито да не разочарова гостите, а в тон с темата, на сцената ще се качат  красавиците от балет Versus, които ще извият тела под звуците на музиката.

 

Black & Sexy With Stephan Gee  виочаква в събота, за да разпуснете като за последно тази седмица. А какво по-хубаво от красиви момичета и добра музика? Препоръчваме ви да запазите своите места още сега.


Вход Свободен

Тел. за Резервации - 0878 333 330


Седмична програма