logo

plovdivclubs.com

8ми декември в Пловдив. Как къде?
8ми декември в Пловдив. Как къде?

8ми декември в Пловдив. Как къде?

публикувана на 07.12.2015 09:05

 

Вторник е, 8-ми декември, най-лудият празник за всички студенти.

 

А ти си с тайфата и още не сте си харесали местенце за партито. И се оказа, че това е доста трудната задача, така че да задоволите всички изисваня. Местата, където можете да празнувате с новите или старите си колеги не са толкова много наистина. 

 

Представяме ви едно горещо предложение за всеки избрал да празнува 8-ми декември под тепетата. Мястото точно за теб е AVENUE. От заведението подобаващо са подготвили едно горещо парти със специалното участие на един от най-актуалните български диджеи - Dj Burlak и прекрасния лайв вокал на Kristina Nova. Очакват ви и много други изненади от заведението послучай празника. А най-хубавотот е, че куверт нямаи консумацията е по избор. Входът е на стойност 5 лева.

 

Avenue day and night е обзаведен по последните модни тенденции, напълно подходящ за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията му е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

  

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив


телефон за резервации : 088 477 7098



Седмична програма