logo

plovdivclubs.com

House и тромпет - на живо в AVENUE
House и тромпет - на живо в AVENUE

House и тромпет - на живо в AVENUE

публикувана на 15.12.2015 12:05


Добре познатият вече на пловдивската публика проект Max & Danny feat. G. Zaykov Live ви очаква в AVENUE тази седмица

 

Авеню ви кани на LIVE SESSIONS with Max BG & Danny feat. George Zaikov в четвъртък. Live! Sessions е  проект на талантливите Dj и продуценти от Ellecrtica Recordings: Max & Danny, който има за цел да дари публиката с едно прекрасно съчетание между комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо. 


Началото на тези събития Max & Danny поставиха през месец Май 2012 в колаборация с техния колега и отличен тромпетист от Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство – Пловдив, Георги Зайков. Добре отработения синтез между двамата диджеи и младия музикант ще прикове вниманието над едно сюрпризиращо изпълнение пред публиката, контактът с която се явява един от определящите елементи, допринасящи за успешната реализация на този проект. Насладете на това обединение между класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд! Забавлявайте се от сърце!

 

SATURDAY GROOVES и DJ DIASS ви очакват в събота. Входът ще бъде свободен, а заведението предлага много промоции на качествен алкохол, от които можете да се възползвате. Dj Diass е един от най-талантливите и проспериращи български Dj и продуценти, и неговите успехи са вече и извън родна граница. Специализиран в Deep & Tech house звученето, в неговите live сетове има толкова много страст, разнообразие на стилове и лек полъх на мистичност, а спиращите дъха вокали, на които Diass е голям фен, ще допринесат да запомните неговото парти дълго време.

 

Avenue Day& Night е обзаведен по последните модни тенденции, напълно подходящо за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията му е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

 

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив


Телефон за резервации : 088 477 7098



Седмична програма