logo

plovdivclubs.com

Новият Avenue тръгна с live na Белослава (СНИМКИ)
Новият Avenue тръгна с live na Белослава (СНИМКИ)

Новият Avenue тръгна с live na Белослава (СНИМКИ)

публикувана на 27.11.2015 10:32

изискана обстановка, усмихнати гости и красивата Белослава, как да не си изгуби дъха човек, прекрачвайки прага на новооткрития Avenue.

Подобаващото парти за откриването на Avenue, сложи началото на един незабравим сезон. Заведението бе изпълнено до краен предел с великолепни дами придружавани от лъскави кавалери.

Препълненият music club събра подбрани гости и приятели, а на сцената се качи уникалната Белослава. Певицата определено е една от най-обичаните от пловдивската публика.

Сред гостите се забелязваха красавици познати от нощния живот на Пловдив, добре облечени господа от бизнес елита на града, млади хора, но най-важното е, че те всички бяха с големи усмивки и доста доволни от новооткриването на заведението.

Avenue е добре познато на едно цяло поколение пловдивчани в центъра на Пловдив. Заведението може да се похвали с добри традиции и отново ще събере всички свои приятели, търсещи яките среднощни партита. През този сезон там ще видим някои от най-известните родни dj-и и изпълнители, а клуба ще ни изненада със собствени тракове всеки месец.

Avenue e притегателен парти център за много хора от различни възрастови и професионални групи и бързо се настани сред любимите на пловдивчани места.

Предлагаме ви програмата на клуба за петък и събота

  • JACKIN` FRIDAY with DJ TODD | Vasil Tsvetilov | Andreas // 27 NOV 2015
  • GROOVES with MARTEN @AVENUE // 28 NOV 2015

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ от официалното откриване снощи:

Фотограф: Мирослав Чобанов

 

 


Седмична програма