logo

plovdivclubs.com

Обновеният Avenue отваря с лайф на Белослава (СНИМКИ)
Обновеният Avenue отваря с лайф на Белослава (СНИМКИ)

Обновеният Avenue отваря с лайф на Белослава (СНИМКИ)

публикувана на 25.11.2015 02:37

  

Новият клуб e с напълно подновен интериор и въздействащ саунд

 

Миналата седмица ви обещахме, че ще ви разкрием, кой е най-новият клуб, който ще отвори шумно врати перди Нова година. както повечето нощни прици са разбрали става въпрос за Avenue. Новото-старо заведение на Пловдив ще отвори врати на 26-ти /четвъртък/ с доста изискан лайв на уникалната Белослава, а местата за събитието вече свършиха.  



Avenue е  добре познато на едно цяло поколение пловдивчани в центъра на Пловдив. Заведението може да се похвали с добри традиции и отново ще събере всички свои приятели, търсещи яките среднощни партита. През този сезон там ще видим някои от най-известните родни dj-и и изпълнители, а клуба ще ни изненада със собствени тракове всеки месец.   

 

На откриването ще можем да чуем един от най-ярките изпълнители на българската сцена-Белослава. Настроението ще бъде неизбежно, а места, поради засиления интерес, няма от няколко дни. Певицата, която дарява почитателите с хубава българска музика, усмивки и положителна енергия, ще зареди с много приятни емоции гостите на откриването, като изпълни своите емблематични песни.

 

Предлагаме ви програмат на клуба за петък и събота 

 

  • JACKIN` FRIDAY with DJ TODD | Vasil Tsvetilov | Andreas // 27 NOV 2015
  • GROOVES with MARTEN @AVENUE // 28 NOV 2015

 

Заведението е обзаведено по последните модни тенденции, напълно подходящо за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията му е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

  

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив




Седмична програма