logo

plovdivclubs.com

Първа ударна седмица за 2016-та от AVENUE
Първа ударна седмица за 2016-та от AVENUE

Първа ударна седмица за 2016-та от AVENUE

публикувана на 05.01.2016 11:53

 

Тематично парти за Ивановден с много изненади, Hip-hop и Vera Russo- първите три поредни парти-дни в AVENUE за 2016-та!

 

На Ивановден, четвъртък,  в AVENUE ви очаква тематична ретро вечер. От заведението са подготвили  специални изненади за всички именници и техните приятели. Зад пулта ще застане DJ ROCCO, а входът за партито ще е свободен.

 

В петък, 8-му януари,, в заведението ще се вихри първото от поредицата HIP HOP партита. За начало на серията " S.W.A.G night" от AVENUE са избрали DJ PURE, който  със сигурност ще нажежи парти настроението до ярко червено.

 

В събота, глас и тяло в Avenue ще извие една от гордостите на града под тепетата-Vera Russo. Компания зад пулта ще й прави HI FIX. Входът за вечерта ще бъде свободен, а началният час е 21 часа. Най-доброто пловдивско попълнение в българската поп музика ще се развихри, както само тя го може. Екстравагантна визия, невероятно чувство за хумор и изтънчен сексапил, които притежава Вера  е правят любима и много популятна сред пловдивчани. Отдавна тя е завладяла както сърцата на слушателите, така и погледите на мъжете.

 

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив и през 2016-та

 


Седмична програма