logo

plovdivclubs.com

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Bling-DJ George TWERK Biterzzz - BLING club
Bling-DJ George  TWERK Biterzzz

Bling-DJ George TWERK Biterzzz

Събота, 23 Февруари 2019г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

В #СЪБОТА (23.02) финишираме седмицата с по-високи градуси! 

 Не говорим за времето,  а за това, че DJ GEORGE  идва отново при нас, за да пуска най-горещите хитове от топ стилове! 

За екзотиката на сцената ще допринесат мацките от #TWERK Biterzzz, а предизвикателните им хореографии ще вдигнат температурата още по-нависоко. 

Положението, както разбрахте, ще бъде меко казано нажежено.  Оставаме във вашите ръце да се погрижите за обстановката пред сцената, като е малко вероятно да ни разочаровате!

Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!