logo

plovdivclubs.com

Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2018
BLING club-Нова година - BLING club
BLING club-Нова година

BLING club-Нова година

Понеделник, 31 Декември 2018г.
НАЧАЛО: 21:00
ВХОД: куверт

БОРО ПЪРВИ ви кани заедно да посрещнем НОВА ГОДИНА  #2k19 в BLING Club!  Събитието стартира в 22:00 и бъдете подготвени за още доста изненади в новогодишната нощ! 

Близо 3 месеца остават до НОВА ГОДИНА  /31.12.2018 г, понеделник/, но за да я планирате навреме с гаранция за качество и забавление, сме длъжни да ви уведомим още от сега:  BLING Club и БОРО ПЪРВИ Ви канят заедно да посрещнем #ПЪРВИя ден от 2019 година!  #Убивай!

БОРО толкова много бачка  и не само, че не може да се спре, ами и във ваша чест той ще превърне дома на хип-хопа в бюрото по труда, преименувано на „Танцувам и си пея, мой“ в специалната нощ, а от вас само се иска да се отпуснете, да си донесете положителния заряд и да се веселите от сърце и душа до зори… 

Обмислете варианта много добре около вашето присъствие, за да не ви застигне проклятието: „МОЖЕШЕ ДА СИ В #BLING - ИЗПУСНА СИ МОМЕНТА.  МОЖЕШЕ ДА СИ С #БОРО - ИЗПУСНА СИ МОМЕНТА“.Шегуваме се, разбира се. 

Разбрахме се конкретно, че после Ш С Ч  на посочения телефон за резервации: 0877 077 097.


Следете страницата на събитието и очаквайте повече информация относно новогодишния куверт и останалите детайли! 

Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!