logo

plovdivclubs.com

Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Bling club- DJ MATI and DON EDDY - BLING club
Bling club- DJ MATI and DON EDDY

Bling club- DJ MATI and DON EDDY

Събота, 20 Октомври 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Идва #СЪБОТА (20.10), а DJ Mati отново ще се прибира във вторият си дом! Вие, но и #BLINGclub винаги го очакваме с отворени обятия и го посрещаме с много любов.  Неслучайно видни авторитети от музикалния шоубизнес не спират да го определят като един от топ диджеите у нас, който многократно е доказал, че да владее тълпата във всеки един момент и да засища до краен предел жаждата й за хип-хоп музика във всичките й разновидности, определено в кръвта му и за това той живее! Именно затова в ръцете му поверяваме най-важната задача, която трябва да се свърши на 20 октомври – той да бъде точният човек, който няма да позволи дори да пожелаете да подгънете крак за малко или да поседнете от за почивка от танците! И за да е пълна картинката на щурото парти сме поканили и Don Eddy (the Host of Heaven MC), който ще е хост на събитието. 

Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!