logo

plovdivclubs.com

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Bling club- Dj BIG BO - BLING club
Bling club- Dj BIG BO

Bling club- Dj BIG BO

Събота, 17 Март 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Dj BIG BO миксира във различни точки по света, преди да се премести в#България.  От няколко години е резидент в известния софийски клуб#Sugar, като превръща столичната вечер в най-желаната хип-хоп дестинация за любителите на клубоветe. Избран е за най-добър Dj селектор на 2015 година (359 Hip-Hop Awards).  Взима участие в най-различни хип-хоп и RnB турнета по цяла България, с български и чуждестрани артисти като Rick Ross, Onyx, DMX, Lil Jon, Snoop Dog, Redman и др

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!