logo

plovdivclubs.com

Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Bling club- Funkster 2 LICA - BLING club
Bling club- Funkster 2 LICA

Bling club- Funkster 2 LICA

Събота, 10 Ноември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма
 
След тези две яки партита ще дойде време да закрием маратона с трето (10.11). Изпращаме DJ MATI да си отдъхне и в DJ ложата се настанява #FUNKSTER. Той ще ангажира вашето внимание изцяло с професионалния си нюх към най-доброто от света на хип-хоп и R’n’B музиката,  а включванията на любимия ни хост - #2LICA също ще влязат подобаващо в схемата. 

Съботата си е велика, най-вече защото е почивна, а още по-хубавото й е, че след нея идва неделята, която съвестно може да отделите за рехабилитация и справяне с махморлука след шеметните BIRTHDAY нощи в BLING CLUB. Не изпускайте трите зрелища! Пораженията от късното лягане и поетите питиета ще си ги образувате с пълен кеф, a след неделния релакс, в понеделник ще сте като чисто нови и готови за работа!
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!