logo

plovdivclubs.com

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Bling club- VALENTINEs DAY -CAP Entertainment - BLING club
Bling club- VALENTINEs DAY -CAP Entertainment

Bling club- VALENTINEs DAY -CAP Entertainment

Четвъртък, 14 Февруари 2019г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

 VALENTINE's DAY - CAP Entertainment 

 

14 февруари се задава, а ние ви създаваме поредната предпоставка, за да го отпразнувате при нас! 

Подготвили сме ви супер  DJ party с момчетата от CAP Entertainment,  изпълнено с мега яка музика.  С всяка своя поява те предизвикват фурор и не оставят възможността на никого наоколо да си стъпи на петите! 

Офертата е примамлива, затова очакваме вас и вашите половинки да бъдете наши гости.  А ако предпочитате приятелска компания и празникът на влюбените не се вписва в плановете ви,  то ще вдигаме наздравици с напитки с подобаващ градус в чест на Трифон Зарезан!

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!