logo

plovdivclubs.com

Януари 2018
Февруари 2018
Март 2018
BLING club-Dim4ou - BLING club
BLING club-Dim4ou

BLING club-Dim4ou

Петък, 16 Февруари 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

Най-добрият рапър за 2017 #DIM избухва мощно при нас на 16.02! 

Роден и израснал във Варна, Варна, DIM вдига платната - и в петък, 16 февруари, акостира директно в BLING club. Познатият още като Човека-Албум пристига в града под тепетата, за да Ви покаже нагледно защо е №1! 

На сцената ни #Dim4ou ще извади най-доброто от себе си – ще носи и най-важното - голямата камара от доказаните си хитове, които през цялата 2017-а година не спираха да окупират ресора на YouTube „Набиращи популярност“. Накратко казано – в петък Ви чака най-големият гърмеж, който ще нанесе леки, но приятни смущения на Вашия слух. 

Снимки от събитието
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!