logo

plovdivclubs.com

Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Bling club-DJ MATI feet Funkster - BLING club
Bling club-DJ MATI feet Funkster

Bling club-DJ MATI feet Funkster

Събота, 15 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

На 15.09. (събота) най-важната задача ще се падне на DJ Mati x Funkster. Именно те ще бъдат основното перо, което няма да позволи дори да пожелаете да подгънете крак за малко или да поседнете за почивка!

Неслучайно авторитети от музикалния шоубизнес не спират да ги определят като топ диджеите у нас, които многократно са доказали, че да владеят тълпата във всеки един момент и да засищат до краен предел жаждата й за хип-хоп музика във всичките й разновидности, танци и шоу е определено в кръвта им и за това живеят! 

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!