logo

plovdivclubs.com

Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2019
Bling club-DJ MATI и 2 LICA. - BLING club
Bling club-DJ MATI  и 2 LICA.

Bling club-DJ MATI и 2 LICA.

Събота, 08 Декември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

И да си дойдем на думата – идва ред на 8-и декември – Студентския празник.  Специално за гостите на #ПЛОВДИВ, а и за онези, които са решили да си останат и да го отбележат в града,  отправяме покана за луда и незабравима музикална еуфория с DJ MATI  и 2 LICA. 

И двамата ще извадят максимума от себе си, за да нямате и грам съмнение, че #BLING е най-подходящото място под тепетата, на което да полеете възможно най-задоволително тази специална за Вас дата. 
Забавлението и грижите за вашето настроение поемаме ние❗️ 

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!