logo

plovdivclubs.com

Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2019
Bling club-DON EDDY - BLING club
Bling club-DON EDDY

Bling club-DON EDDY

Петък, 07 Декември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

В #ПЕТЪК /7.12./ ангажирани в създаването на поредната лудница ще бъдат YANGFETISH  и незаменимата компания на DON EDDY. 

 От 2009 г. насам #YANGFETISH  ни залива с ударни дози хип-хоп и R’n’B хитове  и към днешна дата нищо не се е променило, освен, че е станал още по-добър в работата си. 

Дългогодишният му опит и владеенето на „играта“  зад пулта са си казали думата и затова той е сред най-предпочитаните DJ-и както в цялата страна, така и в #BLING

Всичко става още по-топ, когато се комбинира с The Host Of The Heaven MC – DON EDDY. 

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!