logo

plovdivclubs.com

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Bling club-Свети Валентин - BLING club
Bling club-Свети Валентин

Bling club-Свети Валентин

Сряда, 14 Февруари 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: на място

R&B чаровниците Alex & Vlady, които тази седмица се впуснаха в кулинарна надпревара в готварското шоу „Черешката на тортата“ по Nova TV, ще раздават много любов от сцената ни на 14 февруари.

В Деня на влюбените или Трифон Зарезан, в зависимост от това кой какво празнува, най-музикалните близначки ще имат цялото време за Вас, за да Ви порадват със своите хитове.

Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!