logo

plovdivclubs.com

Алекс и Влади, Murda Boyz и BIG BO нахлуват в BLING
Алекс и Влади, Murda Boyz и BIG BO нахлуват в BLING

Алекс и Влади, Murda Boyz и BIG BO нахлуват в BLING

публикувана на 12.03.2018 11:26

Какво ви очаква в клуб BLING през тази седмица: 

 

„Без Murda Boyz, скъпа, нЕма купон“,  изпя Marso в своя куплет от песента „Скандали“ (Murda Boyz x MBT x БНР). Парчето вече надминава 2 000 000 гледания в YouTube, а на 15.03 – в BLING, Пловдив, момчетата нагледно ще Ви покажат, че това е самата истина – без тях парти няма, а когато стъпят в клуба, става мега скандално.

 

 Изкуството, което предоставят Алекс и Влади, концепцията зад проектите им и всичко, което са те самите!  На 16-ти в петък, в клуб BLING, те ще сътворят едно музикално приключение, от което със сигурност ще останете без думи!  За първи път пред публика те ще изпълнят и най-новото си парче, което се очаква да излезе през aприл.

 

Dj BIG BO миксира във различни точки по света, преди да се премести в България. От няколко години е резидент в известния софийски клуб Sugar, като превръща столичната вечер в най-желаната хип-хоп дестинация за любителите на клубоветe.  Избран е за най-добър Dj селектор на 2015 година (359 Hip-Hop Awards).  Взима участие в най-различни хип-хоп и RnB турнета по цяла България, с български и чуждестрани артисти като Rick Ross, Onyx, DMX, Lil Jon, Snoop Dog, Redman и др. Dj BIG BO ще гостува в BLING тази събота