logo

plovdivclubs.com

BLING CLUB oтваря врати за своя 2-ри сезон
BLING CLUB oтваря врати за своя 2-ри сезон

BLING CLUB oтваря врати за своя 2-ри сезон

публикувана на 03.09.2018 03:45

 

Лятната ваканция на BLING CLUB е към края си. Още на 6 септември парти двореца за хип-хоп лудници отваря врати, не за да приветства края на топлите и нахлуването на по-хладните сезони, а защото Пловдив не може да търпи повече липсата на уникалните по рода си купони, които само BLING предлага! 

 

Без повече увъртане – лентата на забавлението ще пререже първи DJ George в четвъртък (6.09), за който лятото ще бъде запомнено с безспирно бачкане, но пък за сметка на това той направи щастливи хиляди меломани в няколко града чрез успешното си турне Born 2 Hiphop2018, в което включи най-успешните ни артисти. Ще има и много гост-изпълнители – наши приятели, имената на които ще запазим в тайна, за да успеем ви изненадаме приятно на място. Всички присъстващи ще имат възможността да се сдобият със супер музикални награди!

 

На следващия ден (7.09) без да ви бави варненското цунами DIM / Dim4ou ще връхлети сцената на BLING. Ако има какво да го питате, може да оставите въпросите си към него долу в коментарите, а ние ще се погрижим да му ги зададем и да ви предоставим отговорите му.  

 

На 8.09 в Пловдив няма да е по-малко варненско, тъй като на пистата ни каца друго лице от морския град - г-н 2 LICA, WOW Лошите, чието парти ще получи подобаващ съпорт от DJ Ganx!