logo

plovdivclubs.com

Bling club посреща месец октомври повече от подобаващо!
Bling club посреща месец октомври повече от подобаващо!

Bling club посреща месец октомври повече от подобаващо!

публикувана на 03.10.2018 09:30

Още в първия четвъртък на месец октомври положението в BLING ще бъде: "Пие ми се, пее ми се, какво да правя…" Само че ние знаем какво точно ще правим във въпросната вечер – ще посрещнем на сцената MARSO и BOBKATA (Murda Boyz), а зад пулта – DJ Mati

 

Те ще приветстват всеки гост с: „Добре дошъл си във висшата лига“, след което най-успешното #RAP дуо ще се заеме пулса на всички ви да вдига. Mомчетата ще демонстрират нагледно какво са имали в предвид с фрагмента от песента „WET P*SSY”: „Ела да видиш как го правиме на лайфа!“ и ще изпълнят най-обичаните от вас техни хитове, част от които намериха място в албума им „#МахленскаКласа“, който излезе през пролетта. Че Marso и Bobi са топа – това е доказано, така че фенове, заповядайте в четвъртък на участие във BLINGкралството! 

 

 В ПЕТЪК /05.10/ Ей Тука, Ей Тъй - DIM THE LIVING LEGEND /Dim4ou/ ще ви мята!  Още от сега знаем, че нямате търпение да чуете кой е лафът на сезона и тоталниятму хит с V:RGO „Ей Тука, Ей Тъй“! Затова за нас е ясно, че ще бъдете на линия в BLING Club, за да реализираме желанието Ви.

Няма нужда от повече конкретика за събитието, освен, че #НямаКоДаСтане, щото #JimmyBoy винаги е #higher  и от сцената с най-здравите си парчета ще ви замая! Funkster, просто гордо усили, ръцете горе и тавана да гори! 

 

По традиция съботният ден в BLING е отреден на DJ Party. И този път /06.10/ залагаме на любимо и познато име, което е и безспорен професионалист в бранша – DJ George. Меломаните обожават нюха му към хип-хоп музиката и умението му бързо да се адаптира към непрекъснатите жанрови изменения, да ги приспособява за вас в своите уникални плейлисти. 

 

С имената на различни свои проекти #GEORGE обича да ни напомня, че професията му, обвързана с хип-хопа, е основна движеща сила в живота му - #ЗаТоваЕРоден и… Born2HipHop!

 

Освен, че ще слушаме най-актуалните трап хитачки, ще има с какво да напълним и очите! 

 


Седмична програма